Cinta itu adalah anugerah terindah dari Allah, Aku bersujud dan berdoa pada Allah, dan Akhirnya kutemukan Anugerah terindah itu iaitu Kamu.

Monday, September 10, 2012

Suprise!!




Tadaaaaa.. 
lama tak jenguk blog nih, sebab ketiadaan mood untuk bebelog.. macam-macam sebenarnya aku nak story tapi buat masa sekarang ni kisah ni yang paling seronok untuk diabadikan dalam blog shomel ni haa.. theee (- -")7

okeh, cer tengok apa yang lain dalam gambar di bawah.. haa! 






jawapan dalam entry yang lain yea... hehehe
daaa.. selamat mencari!