Cinta itu adalah anugerah terindah dari Allah, Aku bersujud dan berdoa pada Allah, dan Akhirnya kutemukan Anugerah terindah itu iaitu Kamu.

Monday, December 31, 2012

Cuti-cuti Cintas - Terengganu



Haa! dah berjanggut belum tunggu entry baru? haha.. bukan takat janggut, jambang tu siap menyapu lantai dah haa.. heee...
cuti-cuti cintas pun dah basi siap berulat-ulat bagai, tapi ada aku kesah!! haha, nak citer jugak..

moh kite layan gambar percutian 3 hari 2 malam di terangganu bersama FIL sampai muntah..ayuhh!



penglipur lara : adam muqri bin ahmad fitri
lokasi : terengganu


 taraaaa... ini lah ibu kesayangan adam!

 nah, karipap sedap untuk ibu!

 ni lah cousin adam, kak izati!

 kami berehat kejap kat belum rainforest resort, nampak macam best je!

 cantik kan! ni lah tasik banding...
 
ibu over sangattt!

 adam with tok, maksu & kak ati

 with ibu, kak ati & maksu



 hari kedua di terengganu. kami sarapan di kedai Labu-labi.. heee...

 ehhh?
 
 jemput makan semua! roti telur & ho..ho..lickkk!

 adam & bunga!

 hari yang indah!

 adam dah penat & panas masa ni. tapi semua sibuk nak bergambar.. adam terpaksa ikut..huwaaaa! anyway, tahniah maksu..semoga dapat kerja yang hebat lepas ni..

 err.. apa ni?

 ooo..ada kutu laa ibu!

 erkkkk! tak empuk langsung kaki ibu ni...

 ibu kata, masa lunch nasi kukus sempoi ilias ni, adam dah tidur..so adam tak sempat nak rasa kesedapannya..

 petang tu, adam ambil angin kat pantai teluk ketapang.. syioqqq wooo!

 nice kan!

 adam tak pandai berenang lagi.. heee
subhanallah..

 1 malaysia!!
hai semuaaa...

 kami cari kulit siput..heheh


 adam & ayah

menjeling-menjeling ku bertentang~~

 ok, semua tak nak layan camera

 hari terakhir di terengganu, bersiap nak balik dahh. yahuuuu!
 
adam & cousins tengok kapal terbang baru nak berlepas.. sebelah rumah je, seronokkk..

jom sarapan duluuuu, nasi kerabu terbaik!

 
kenyang perut suka hati, yeayy!

 kami singgah di taman tamadun islam.. tapi adam pun tak tau apa benda semua tu..haha
 
 ibu kata ini kincir air..betul ke?
 
apo ni ekk?

 cantik tak?

eiiyaaahhh..

 batu tergantung

 cewah ibu...

pusing-pusing naik train

umuahhh.. thanks ayah! adam seronok sangat..

 ok, adam nak solat dulu yea.. 
Allahuakbar

 bismillahirrahmanirrahim....

 kenapa wan senyum-senyum tengok adam, malu laaa..hihi



 naik dengan lutut pun boleh..heheh


 ibu, adam nak jadi mcm uncle sheikh muszaphar ok!

 adehhh, nak terkentut pulak..haha

hahahahahah.. teringin jugak ke?


lepas tu, kami singgah di pasar payang..

amik angin laut dulu

dengan kakak marsya

ibu beli losong, untuk bawak balik
keropok kering pun beli jugak!

ooo, ni lah telur penyu.. nanti dah besar adam nak cuba rasa pulak..heee

.
.
.
.
.
ok, sebenarnya banyak lagi gambar yang menarik untuk adam share tapi nanti kakak-kakak pitam pulak.. last sekali untuk tatapan..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok, bagi chance ibu posing sorang-sorang pulak..haha



ok, byeee....2012, 

selamat datang 2013!