Cinta itu adalah anugerah terindah dari Allah, Aku bersujud dan berdoa pada Allah, dan Akhirnya kutemukan Anugerah terindah itu iaitu Kamu.

Wednesday, June 4, 2014

Selamat Ulang Tahun Sayang-Sayang Saya!



wahhh, bersayang-sayang gitu.. miahahaa
ni cerita tentang 2 kesayangan saya lah! 
ok, mari kita cerita kesayangan-kesayangan saya tu..  (^__^)



09/05/2014

Selamat ulang tahun kelahiran ke-3 tahun Adam Muqri.. Moga terus diberi kesihatan dan sentiada berada dalam lindunganNya.. ('',) takde majlis apa pon, buat untuk family sajiaaa.. heheh.. sabtu 11/5 tu ajak adik aku p beli bahan nak buat kek.. so, mari kita buat Chocolate Cake.. adalah kerana ketiadaan camera dan keadaan tab yang semakin uzur, jadinya takde gambar-gambar sepanjang proses pembuatan.. huhuuu.. yang ada pon bila dah setel semua dah, tu pon pinjam fon suami.. heee..


 kek coklat + buah mamplam harum manis + satay + goreng pisang 


tadaaa.. adam muqri is 3




 big boy ibu!


only us, Dzikra ketiduran dah..



04/06/2014

Selamat ulang tahun perkahwinan ke-4 tahun kami!! Alhamdulillah, syukur atas segala nikmatNya.. kek itu hari menjadi dan sedap.. so, ai is plan nak buat lagi, since semua orang kata sedap.. hehehe.. credit to CT Delima.. resepi tu sgt menjadi.. tapi aku ada derhaka sikit resepi tu, heh.. uolss try lah! So, weekend ni kot, inshaAllah.. nanti kalau jadi, kita up entry lain okeh! (^__^)



assalamualaikum..



No comments:

Post a Comment