Cinta itu adalah anugerah terindah dari Allah, Aku bersujud dan berdoa pada Allah, dan Akhirnya kutemukan Anugerah terindah itu iaitu Kamu.

Wednesday, July 11, 2012

Cuti-cuti Malaysia - Cameron Part 2


okeh, kita sambung balik cite honeymoon versi bajet haritu laa ekk.. tapi aku lambakan aje gambarnya, malas nak type banyak-banyak.. 

ni picas masa lepas check in.. rest kejap, mandikan adam muqri (sebab beren) belambak-lambak..then siap-siap nak start ronda tengok apa yang menarik untuk aktiviti petang tu..heheh




 hi! saya adam muqri.. dah ready nak jalan-jalan ni..

 seminit tak diam.. ada je menda sibuk nak buat..

 ngan ibu cayunkk, wink!

 singgah market tepi jalan, 
beli ubi rebus + jagung rebus (sedap nak matii) + cocok-cocok


on da way ke ladang BOH,
 ewahh, bukan main jenguk keluar pastu menjerit, 
konon macam melepaskan tensen..haha 

 tak reti sejuk, tangan macam ais dah haa..

 taraaa! dah masuk area BOH, haku ingat dekat, sekali jauh daaa..adeiii

konon nak feeling hariz n mila la kannn, 
rasa-rasa macam mampu je nak naik.. haa, try tengok..

 kena tinggal jauh ngan en hubbito n adam muqri, mak tak laratttt daa, 

 aku paksa depa turun, haha, pancit dah..

 ewah, senang hati nampak!

 macam maskot BOH da aku tengok budak ni..haha

 masa turun tu, terus terlena, penat sebab kena angin tadi kot. sian pulak tengok..huhu

 singgah bharat lak..beli laa 2 kotak tea, lemon n blackcurrant


 motipp??

 cuci mata kat pasar malam kat tanah rata

 dinner kat nik tom yam n ikan bakar..tomyam, sup sayur, telur dada, ayam goreng kunyit..not bad! hehe

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

auww! suwittt tak kami..haha
#silamuntah#




ehh, tak habes lagi taw, aktiviti 2nd day pulokk.. 
tunggu yea.. daaaa~~











3 comments:

  1. jagung sedap nak mati??? bencikkkkkkkkkkk

    gambar last tak tahannnnnn ..melugai jap

    ReplyDelete
  2. sedappp, tapi bile beli rebus sendiri xsedap lgsung..uh!!

    ReplyDelete