Cinta itu adalah anugerah terindah dari Allah, Aku bersujud dan berdoa pada Allah, dan Akhirnya kutemukan Anugerah terindah itu iaitu Kamu.

Tuesday, June 12, 2012

2nd Wedding Anniversary



04 jun 2010- 04 jun 2012
 .
.
.
.
.
.
 
pejam,celik..pejam,celik 
kejap je 2 tahun da pon kami melayari hidup sebagai
pasangan suami isteri dan dotdotdot.. erkk #pitammak#

so, sebagai mengingati tarikh kerabat tu, aku pon buat laa simple candle light dinner haa.. 
pepagi buta da bangun p market beli bahan nak masak..pastu on the way nak pulang tu, singgah kedai borong bunga, konon nye nak kasi romantika di tampoi skett.. (",) so beli laa fresh flowers..

1 jambak rose RM17
1 jambak bunga putih snow RM10
1 vase free sbb menang bowling family day

start deco bersama cik mimie!!

buang daun2 roses tu, kasi batang pendek sket, then campak dlm vase..siapp!! kiranya bila hubbito balik keje ptg tu ada bunga jelaa..and dia x rasa aku nak buat suprise kot..heheh



**cina tu pesan boh air sejuk dlm peti ais kalau nak bagi tahan lama..mak mentua penah btaw jgk boh ubat kuat panadol.. ngeee



meh aku story secara ringkas macam mana majlis ni berlangsung..

7pm - 8pm : start masak2

8pm - 815pm : kebetulan adam muqri da mengantok & tido awal (legaaaa..haha)

830pm - 845pm : bila dengar azan isya, aku suh hubbito p solat kt surau & naek lambat sket..heheh.. apa lagi start setup2 deco2 semua laa..pasang lilin bagai..

845pm : alamakkkk..adam muqri bangun pulakk, bagi tido pon xmo daaa..alahaii anak..

9pm  : hubbito pulangg & suprised!!!


ehh suda laa..melugai tekak kot baca byk2 kan (- -")7
layan picas jea k..




lilin deco I LAP U - siap senget2 & tumpah2 da sbb tunggu hubbito lama sgt..




sepsi x..haha


tumbler for hubbito - MY EVERYDAY HEROES


homemade menu ntahpape 
ayam percik diraja + nugget cincang + coleslaw


ok la tu kot, hubbito siap tambah 2x..haha..
& last pic untuk entry kali nih..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

my superheroes

haha sempoiiii..aku suh salin baju len xmaw..hambekkk, 
 candle light dinner ngn baju family day + kaen pelekat + kepiah 

owhh anakk mmg xbagi chance langsung.. (- -,") 



i love u lah bear!
 till the end of my life..insyaAllah..aminn






5 comments:

  1. adoi melugaiiii pelik ni...
    mcm nk dpt anak buah baru je ni..

    ReplyDelete
  2. sis ila - haha..insyaAllah..

    fiza - xmampu nk p seoul garden..huuu

    ReplyDelete
  3. nk mintak recipe coleslaw sesudu tuu...

    ReplyDelete
  4. eida - haha, kene rr bayar..secret recipe ni.

    ReplyDelete