Cinta itu adalah anugerah terindah dari Allah, Aku bersujud dan berdoa pada Allah, dan Akhirnya kutemukan Anugerah terindah itu iaitu Kamu.

Friday, June 29, 2012

Minah Rempit


AsSalam Jumaat kawan2..

hee, for the 1st time aku p keje hari ni naik skuter..hahah..giler kentang rr!
dah la aku solo 2 hari ni kan, ape lagi..mengambil kesempatan rr..hehe

ehh sebenarnya aku terpaksa balik lambat petang ni, beh tu kalau lambat bridge akan jadi sangat jem strawberry.. sampai ke malam pon dok jem lagi.. 
aku malas nak lalui masa berejam2 tu sorang2 dalam kereta, adeii (T T) 

jadi, aku drive & parking DAP kat seberang. member aku mai amek.. 
senang cite.. teruja beb!


jom usha picas..



 hamboih..hamboihhh..time ni da smp ofis, 
muka tak leh blah


en DAP nun di sana..duduk elok2 yea.. hee


 car park, sunway carnival


beratoq kat tol bridge


cantek sgt! syioqq..




owner of PKE 214, ms sity kholijah..
nak amek gambar muka tapi dak ni pemalu sgt 
 #mataketengahkakikedada#

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



atas moto..
hover ai, sengeh sampai ke telinga ('____________')
menggambarkan keseronokan yang tak terhingga!!
#gigikenesoroksebabsengetbenget#


 tak sabar dah nak berulang dari sp nnt ni B!
kita rempit sunggoh2 yea.. ('',)


sekian..











No comments:

Post a Comment