Cinta itu adalah anugerah terindah dari Allah, Aku bersujud dan berdoa pada Allah, dan Akhirnya kutemukan Anugerah terindah itu iaitu Kamu.

Wednesday, April 24, 2013

#1 - Aktiviti Hujung Minggu Lalu



aiyoo.. orang da masuk setengah minggu dah, aku baru nak hupdate citer last weekend..haha.. biasa arr, ai kan orang penting..busy memanjangggg.. hakkk tuihh.. harharhar

aku tak ke mana-mana.. lepaking kat umah je.. jadi lisa surirumah yang berjaya gituuu.. rutin macam biasa arr.. sapu sampah, sambil tu basuh baju yang bertimbun-timbun (macam 10orang punya baju daaa), siapkan breakfast bagai, kemas-kemas sana sikit, sini sikit, melayan kerenah adam yang tak pernah abes, heheh tengok-tengok dahh petang.. seronok jugak dok umah seharian kan, bak kata orang.. rumah ku surga kuuuu ~~ heheh, 

pssttt.. sebenarnya poket kering, baru balik sabah kann..haha paham-paham arr.. nak p meningkap kat shopping mall pon malas.. kangfrust sbb tak bole beli benda yang teringin.. huwaaa! gajiii cepat arr.. 

.
.
.
.
 
haa, apa antara aktiviti kami anak beranak buat?? meh kita tengok mehhh..


1) pasang stand lamp.. beli last year
 



 tadaa.. simple je haa


2) pasang magnet.. aku buat letak pisau-misau..hihih



3) gantung rak kayu (projek KH en. suami dulu).. boleh letak pokok keladi berlubang.. dan teko Majectic Tea tu beli kat SSF.. jadi tempat simpan minyak, masalah sikit kalau time nak transfer minyak masa panas-panas.. so, teko tu lebih ok dan comel kan!! heheh



 4) Deko beg buluh yang beli kat pekan Nabalu dan gitar sabah tu.. deko la sangattt..haha



5) Adam Muqri tolong ayah basuh motor, kereta

 terjengket-jengket haa.. alahaii sian adam..hihi

lari, lap kat depan pulakk.. ehh, tough kan laki aii.. hahah.. suwitt sangat!! auuww.. baju aku time muda-muda dulu tuu..

 minat sangat selipa besar.. terbalik pulak tu..

 alang-alang, aku bawak kua carpet..

lencun adam.. selesema terus pastu.. huhuii



 

~~ home sweet home ~~
 



**ehh, hari ni rabu ke?? 
haha, tak jadi entry wordless wednesday dah arr..



1 comment:

  1. hihi..kasut selesa pon boleh msuk frame..deko gak tu

    ReplyDelete